Ανάλυση Αγώνα: ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ 25/3/2024 ΙΣΠΑΝΙΑ

Kopeli Bet
0

 Ανάλυση αγώνα και δίκαιες αποδόσεις


ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ

Ισπανία 2

Δευτέρα 25/3/2024 21:30


Ας ρίξουμε μια ματιά στα αγωνιστικά νέα και στις δίκαιες αποδόσεις


ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Η ομάδα Αλμπάθετε υπέστη ήττα 3-2 στην έδρα της Έλτσε. Παρόλο που προηγήθηκε με ένα εντυπωσιακό γκολ από τον παίκτη Φουστέρ, η ομάδα τελικά ηττήθηκε. Στη συνέχεια, παραδόθηκε στον ρυθμό των γηπεδούχων και υποχρεώθηκε σε ανατροπή. Παρόλο που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78’, δέχθηκε άμεσα το τρίτο γκολ.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας, με όλα τα γκολ να έρχονται στο τελευταίο ημίωρο. Επιπλέον, για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, δέχεται γκολ μετά το 60’. Η ομάδα έχει μόλις ένα τρίποντο στις 12 πιο πρόσφατες αγωνιστικές, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και εκπέμπει SOS. Παρά ταύτα, ο τεχνικός Αλμπές έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Σχετικά με τα αγωνιστικά νέα, ο παίκτης Άλβαρο Ροντρίγκεθ είναι τιμωρημένος, ενώ ο παίκτης Ιγκίνιο επιστρέφει στην ομάδα. Οι παίκτες Σασούα και Εσκρίτσε είναι αμφίβολοι για το επόμενο παιχνίδι.


ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ

Η ομάδα Ράσινγκ Φερόλ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την Βαγιαδολίδ με σκορ 2-0 στο εντός έδρας παιχνίδι. Παρόλο που αρχικά η αναμέτρηση ήταν τυχερή για την ομάδα, καθώς οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε πέναλτι, η ομάδα θυμήθηκε τον καλό και αποτελεσματικό εαυτό της. Επιπλέον, προηγήθηκε στο 18’ και κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 62’.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα διατηρεί τις ελπίδες της για παρουσία στην εξάδα και έχει ξεφύγει οριστικά από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Σχετικά με τα αγωνιστικά νέα, οι χαφ Τσούκα και Σένιε πλησιάζουν την επιστροφή τους, ενώ ο χαφ Βαντίγιο είναι ανέτοιμος. Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε από την Κορούνια στη Μαδρίτη με αεροπλάνο και στη συνέχεια οδικώς με λεωφορείο για το Αλμπαθέτε.


Σας παρουσιάζω παρακάτω το αποτέλεσμα της ανάλυσης που γίνεται σε πολλούς παραμέτρους για τις δύο ομάδες, όπου μας βγάζει ποσοστά επαλήθευσης καθώς και την σημαντική πληροφορία της δίκαιης απόδοσης . Ελέγξτε λοιπόν τις αποδόσεις και σύμφωνα με την κρίση σας παίξτε το σημείο που σας κάνει κλικ. Στο δικό μας αποτέλεσμα τα value σημεία βγαίνουν από τις αποδόσεις της stoiximan. 



Ο τζόγος μπορεί να είναι μια παγίδα που μας παρασύρει σε έναν κύκλο ανεξέλεγκτης συμπεριφοράς. Όταν το παιχνίδι γίνεται πάθος και η ανάγκη να τζογάρουμε υπερβαίνει τα όρια, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Η πρόληψη είναι το κλειδί: να αναγνωρίσουμε τα σημάδια, να ενημερωθούμε και να προσέχουμε. Ας επιλέξουμε μια ζωή μακριά από τις εξαρτήσεις και τις προβληματικές συμπεριφορές

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Ο ισότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελέγξτε τώρα
Accept !